Torquoise papirstrukturer

SAMARBEID

Jeg har et bredt nettverk av dyktige samarbeidspartnere. Noen oppdrag krever kompeetanse fra tekstforfattere, illustratører, fotografer, trykkerierog andre kreatører.
Det jeg mangler, finner jeg hos dem. Mine dyktige samarbeidspartnere har lang fartstid og god kompetanse - som gjør at vi leverer høy kvalitet til avtalt pris og avtalt tid.

SAMSPILL

Som kunde hos Bloom har du direkte kontakt med meg, uten unødige mellomledd. Slik har jeg til god oversikt over dine ønsker, behovog løpende prosjekter. Du blir med andre ord godt tatt vare på!  Som kunde får du og din bedrift en fin miks av personlig oppfølging og solid kompetanse til en fornuftig pris.

“Jeg samarbeider med kunden gjennom alle prosesser og sammen kommer vi frem til en løsning som er den rette for dere.” 

 

OM BLOOM

Bloom = Randi Aardal Wetteland.
Grafisk designer og art director med lang erfaring i bransjen. Oppdragene spenner fra visuelle identiteter, brosjyrer og pakningsdesign til utforming av logo og nettsider for nystartede gründere. Gjennom tett dialog med mine kunder utformer jeg løsninger som skiller
seg ut i mengden

 

 

Bli synlig ved å velge en lønnsom og engasjerende kommunikasjon som fungerer! Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

 

Mob.: 977 14 282      E-post: randi@bloomstavanger.no