SAMSPILL

Som kunde hos Bloom har du direkte kontakt med meg, uten unødige mellomledd. Slik har jeg til god oversikt over dine ønsker, behovog løpende prosjekter. Du blir med andre ord godt tatt vare på!  Som kunde får du og din bedrift en fin miks av personlig oppfølging og solid kompetanse til en fornuftig pris.

SAMARBEID

Jeg har et bredt nettverk av dyktige samarbeidspartnere. Noen oppdrag krever kompeetanse fra tekstforfattere, illustratører, fotografer, trykkerierog andre kreatører.
Det jeg mangler, finner jeg hos dem. Mine dyktige samarbeidspartnere har lang fartstid og god
kompetanse - som gjør at vi leverer
høy kvalitet til avtalt pris og avtalt tid.

ARBEIDSPROSESSEN:

“Jeg samarbeider med kunden gjennom alle prosesser og sammen kommer vi frem til en løsning som er den rette for dere.” 

 

OM BLOOM

Bloom = Randi Aardal Wetteland.
Grafisk designer og art director med lang erfaring i bransjen. Oppdragene spenner fra visuelle identiteter, brosjyrer og pakningsdesign til utforming av logo og nettsider for nystartede gründere. Gjennom tett dialog med mine kunder utformer jeg løsningersom skiller seg ut i mengden.

 

Gjennom god fagkunnskap, lang erfaring og  engasjement utformer jeg unike uttrykk som bidrar til å skape verdier og stolthet for deres bedrift. Jeg er fleksibel og dedikert, med fullt fokus på deg og din bedrift.

 

Bli synlig ved å velge en lønnsomog engasjerende kommunikasjon som fungerer! Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Mob.: 977 14 282 
E-post: randi@bloomstavanger.no